Све на шта смо упозорили у претходном тексту, “Нека себи вежу воденични камен око вратa,” сада добија драматичну и готово свакодневну потврду.

Умножавају се научни докази масовне смртоносности  и штетности ковид „вакцина“ који би сваку разбориту особу требало да наведу на основану скепсу и одбијање сагласности да му се убризгају ови непроверени препарати непознатог садржаја, себи или својој деци. Такође, из свих крајева света гомилају се извештаји који указују на једну појаву која је већ на први поглед неприродна и која се никако не би могла очекивати да су те вакцине легитимно и проверено средство за заштиту од вируса: по званичним статистикама из многих земаља света, вакцинисане особе су сада подложније разбољевању од невакцинисаних.

Нажалост, у тамном вилајету који се преместио на ову страну Дрине не воде се никакве поуздане статистике ни о чему. У цифре које се повремено избацују у етар, у функцији тренутне политике, а то је политика утеривања страха, нико озбиљно не верује. Међутим, у другим земљама то није случај. И поред политичке заинтересованости и тамошњих власти да се размере здравствене кризе надувају, ипак је још увек могуће доћи до мање више поузданих података.

У статистикама из Сједињених Америчких Држава за другу половину јула 2021. јасно се оцртава тренд због којег би требало да се упали црвено светло код сваког коме је стало до здравствене безбедности вакцинисаних или потенцијално вакцинисаних особа. Установа ВАЕРС (Vaccine Adverse Event Reporting System, или Систем за прикупљање података о нежељеним последицама вакцина) известила је 18. јула ове године да је  у САД до тада било  забележено 11,140 смртних исхода као последица примања Ковид вакцина. У извештају објављеном претходне седмице, ВАЕРС је забележио 9,125 поствакциналних смрти. То је пораст од око 2,000 забележених смртних исхода у САД, за свега недељу дана.

До пре нешто више од годину дана, када је Светска здравствена организација циљано преиначила епидемиолошке дефиниције на начин који олакшава проглашење пандемије, у САД је важило правило да се после само пет смртних исхода вакцина повлачи са тржишта и забрањује се њена примена на људским бићима. Сада имамо око 2,000 смрти повезаних са вакцинацијом за само недељу дана, али без икакве реакције здравствених власти.

На ову упозоравајућу статистику надовезују се подаци које канадски лекар из Британске Колумбије, др. Чарлс Хоф (Charles Hoffe), наводи из своје праксе. Др Хоф код својих пацијената који су примили mRNA Фајзер или Модерна „вакцину“ примећује да им  после цепљења знатно опада проходност капилара, што ће по његовом квалификованим суду временом довести до озбиљних кардиоваскуларних усложњења.

Он истиче да је кинеска mRNA вакцина направљена тако да људско тело претвара у „фабрику шиљастих протеина,“ а временом шиљасти протеини произведени су у тако огромном броју да постају узрок згрушавања крви. По др Хофу, не мање од 60 одсто особа који буду примили mRNA инјекцију страдаће од последица згрушавања крви и огромну већину чека смрт као последица штете која на такав начин настаје.

Др Хоф наставља да је „утврђена чињеница да само 25 одсто ‘вакцине’ стварно остаје у руци, где је била убризгана. Преосталих 75 одсто се таложи у лимфном систему и улази у крвоток … само једна доза Модерна ‘вакцине,’“ додаје др Хоф, „садржи буквално 40 милијарди mRNA молекула.“

Обраћање др Хофа јавности са подацима из његовог клиничког искуства може се гледати овде:

https://www.brighteon.com/b03d1a4e-1cf7-4db5-ab18-2dd5fe6426fa

Ако ове чињенице нису довољне да изазову дубоку забринутост, може им се додати непојмљива појава о којој у новом тамном вилајету, на источној страни Дрине, у јавном простору готово да нема ни речи. Ради се о томе да су у растућој мери носиоци заразе  широм света већ вакцинисане особе, дакле управо они којима је „вакцина“ била подметнута као средство заштите од Ковид заразе.

Доступне статистике из Велике Британије, које су задњи пут биле ажуриране 5. јула, делују поражавајуће. Од 20,975 новозаражених особа тога датума, 12,317, или 58 одсто, односи се на претходно вакцинисане особе. Ова статистика делује још шокантније када се узме у обзир да је 67 одсто становништва Велике Британије примило бар једну дозу Ковид вакцине.

Студија коју је спровео Кингс колеџ у Лондону даје нешто нижи проценат заражених вакцинисаних особа – 47 одсто – али њихова статистика не мења суштински ствар зато што је наводна сврха вакцине било управо то да онима који су је примили пружи потпуну и поуздану заштиту од заразе. „У Великој Британији нови случајеви код вакцинисаних људи још увек расту и ускоро ће надмашити невакцинисане случајеве,“ гласи невесела прогноза др. Тима Спектора (Tim Spector) који је водио ово истраживање.

У Израелу, земљи која је по свему судећи, поред Србије, била изабрана да буде лабораторија за масовну примену ових опасних препарата под називом „вакцина,“ ситуација у погледу вакцинисаних али упркос томе заражених буквално је катастрофална. По званичним статистикама објављеним 6. јула у изворима на хебрејском језику, у Израелу, где је укупно 57 одсто становништва примило обе дозе Фајзерове вакцине, пуних 85 одсто нових инфекција јавља се међу претходно вакцинисаним особама.

Ови неспорни подаци, који су ригорозно цензурисани на територији новог тамног вилајета источно од Дрине, незаобилазни су и од суштинског су значаја за доношење информисане одлуке да ли се вакцинисати или не. Још више од тога, без наведених чињеница ниједан родитељ не може донети одговорну одлуку да ли да дозволи вакцинисање своје деце. Извештај „Лекара за етички приступ Ковиду“ (Doctors for Covid Ethics) који је италијанска адвокатица Рената Холзајсен (Renate Holzeisen) пре неки дан придружила својој тужби против одобрења Европске уније да се деца изнад 12 година могу вакцинисати Фајзеровим цепивом треба да буде громогласни аларм родитељима који се носе мишљу да своју децу изложе опасностима које им Удружење педијатара Србије безбрижно  препоручује.

У Извештају који потписују стручњаци, професори Мајкл Палмер (Michael Palmer), Сухарит Бахди (Sucharit Bhakdi) и Штефан Хокерц (Stefan Hockertz), третирају се три основна питања:

  1. Да ли је вакцинисање малолетника (adolescents) од Ковида-19 потребно?
  2. Да ли је Фајзерова вакцина за Ковид-19 делотворна?, и
  3. Да ли је Фајзерова вакцина за Ковид-19 безбедна?

Цео извештај може се прочитати на повезници. Аутори изводе неколико закључака који би требало да заинтересују сваког родитеља.

На прво питање, они одговарају одречно зато што је у овој старосној категорији обољење готово без изузетка благо и бенигно, а у малобројним клиничким случајевима на располагању су терапеутска средства. Поред тога, имунитет је широко распрострањен и асимптоматични малолетници не преносе заразу другим лицима из ризичних категорија. Стручњаци такође одбацују тврдње фармаколошке фирме Фајзер да су њихове вакцине 95 одсто делотворне код одраслих и 100 одсто код малолетника. Разлози које наводе су Фајзерове манипулације подацима из сопствених клиничких истраживања. Ти подаци би могли поткрепити стварну делотворност од највише 1 одсто, а Фајзеров самовољно постављени временски оквир за клиничко истраживање које је сам спровео недовољан је за извлачење научно утемељених закључака. Најзад, стручњаци наводе да је у погледу безбедности својих цепива историјат фармацеутског предузећа Фајзер катастрофалан. Фајзер и државне установе у САД задужене за надгледање вакцина систематски су игнорисали доказе прикупљене из предклиничких испитивања вакцине на животињама која указују на велике опасности од „нежељених последица,“ док се прећуткује чињеница да је Фајзерово цепиво на људима проузроковало на хиљаде смртних исхода још у првих пет месеци примене.

Наведене чињенице су поразне и биле би довољне да произведу огромно огорчење и узнемиреност у сваком нормалном друштву. У САД, Немачкој, Енглеској, Француској, Грчкој и низу других земаља које су такође подвргнуте ковид терору, али где упркос цензури постоје бројни и разноврсни извори поузданих информација који су још увек на дохвату руке сваког одговорног грађанина који жели да буде правилно обавештен, широки слојеви становништва јесу огорчени и без страха излазе на улице да искажу свој огорчени отпор противзаконитом наметању експерименталних и опасних вакцина. Само у тамном вилајету, где уместо грађанске иницијативе и одговорности владају принципи јањичарства и научене беспомоћности, то није случај.

Институт Арчибалд Рајс

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply